Tanfolyamok

A tanfolyamok a jelenlegi pandémiás helyzetben is zavartalanul működnek, de maszk viselése kötelező! 

Szeretettel várom műhelyemben, amennyiben szeretne megismerkedni a díszüvegek elkészítéséhez szükséges technikákkal.
18 éve foglalkozom díszüvegek készítésével, ezért szakmai tapasztalataimmal segítem az ismeretek széles körű elsajátítását.

A tanfolyamok egymásra épülnek nehézségi szint szerint haladva, ezért ha még nincs üvegvágási gyakorlata, akkor először a Tiffany kezdő tanfolyamot ajánlom. Ezen a tanfolyamon megismerkedhet az üvegművesség színes palettájával, elsajátíthatja az üvegvágás technikáit, melyek fontos alapjai a minőségi díszüvegek készítésének. Megismerkedhet a különböző üvegtípusokkal és a Tiffany technika 10 munkafázisával.
A tanfolyamokon a tanulók saját ötleteiket, elképzeléseiket valósíthatják meg, ezzel is segítve kreativitásuk kibontakozását. Sokkal nagyobb élmény a saját terveket megvalósítani, mint egy előre megszabott mintát elkészíteni. Ehhez nyújt segítséget, hogy nincs kötött órakeret, nem kell a többi tanulóhoz alkalmazkodni, így mindenki a saját tempója és időbeosztása szerint haladhat.
A tanfolyam ideje egyénenként változik. Függ attól hogy a tanuló hetente hány alkalommal tud jönni és egy alkalommal hány órát tud a műhelyben tartózkodni. A tanfolyam addig tart, amíg a díszüveg teljesen el nem készül. Tapasztalatok alapján általában 6-8 normál tanfolyami nap alatt készülnek el a díszüvegek.
Mindegyik tanfolyam teljes körű elméleti és gyakorlati ismeretet biztosít az önálló munkavégzéshez, ezért egy új szakma elsajátítására is alkalmasak.
A tanfolyamok folyamatosan indulnak, melyekre bármikor jelentkezhet.

Az oktatást egyéni, vagy kiscsoportos formában tartom. Egyszerre maximum négy-öt tanulóval foglalkozom, ezért mindenki a saját tempója szerint haladhat. Ami a legfontosabb, így az ismeretek elsajátítása valóban örömteli, hatékony alkotó munkával telik!
Az oktatás időpontja választható: általában keddtől-péntekig 10:00 – 15:30-ig, szombaton 10:00 – 15:00-ig lehet tanulni.
Időpontot minden tanulóval külön egyeztetek, alkalmazkodom a különböző igényekhez, ezért egyedi időpontok megbeszélésére is van lehetőség. A tanfolyamokra heti egyszer, vagy akár többször is lehet járni.
Amennyiben kedvet kapott az alkotáshoz, megismerkedne a színes üvegek csodálatos világával, akkor szeretettel várom Önt is!

 

Az alábbi tanfolyamok közül választhat

A képekre kattintva további információt talál a tanfolyamokról és megtekintheti a tanulók eddigi munkáit. Amennyiben szeretne jelentkezni, akkor a kiválasztott tanfolyam végén online jelentkezési lapot talál, mellyel egyszerűen elküldheti jelentkezését.

Tiffany kezdő
tanfolyam

Tiffany laplámpa
tanfolyam

Tiffany gömblámpa
tanfolyam

Tiffany díszdoboz
tanfolyam

Üvegmozaik
tanfolyam

Tanfolyami képek

Kedves Látogatónk! Weboldalunk sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.  View more
Rendben
error: Content is protected !!