Tanfolyamok

A tanfolyamok a jelenlegi pandémiás helyzetben is zavartalanul működnek, de a maszk viselése kötelező! 

Szeretettel várom műhelyemben, amennyiben szeretne megismerkedni a különböző díszüvegek készítéséhez szükséges technikákkal.
17 éve foglalkozom díszüvegek készítésével, ezért szakmai tapasztalataimmal segítem az ismeretek széles körű elsajátítását.

A tanfolyamok egymásra épülnek nehézségi szint szerint haladva, ezért ha még nincs üvegvágási tapasztalata, akkor először a Tiffany kezdő tanfolyamot ajánlom. Ezen a tanfolyamon megismerkedhet az üvegművesség színes palettájával, elsajátíthatja az üvegvágás technikáit, melyek fontos alapjai a minőségi díszüvegek készítésének. Megismerkedhet a különböző üvegtípusokkal és a Tiffany technika 10 munkafázisával.
A tanfolyamokon a tanulók saját ötleteiket, elképzeléseiket valósíthatják meg, ezzel is segítve kreativitásuk kibontakozását. Sokkal nagyobb élmény a saját terveket megvalósítani, mint egy előre megszabott mintát elkészíteni. Ehhez nyújt segítséget, hogy nincs kötött órakeret, nem kell a többi tanulóhoz alkalmazkodni, ezért nem kell sietni, kapkodni a munkafolyamatokkal. A tanfolyam ideje egyénenként változik. Függ attól hogy a tanuló hetente hány alkalommal tud jönni és egy alkalommal hány órát tud a műhelyben tartózkodni. A tanfolyam addig tart, amíg a díszüveg teljesen el nem készül. Tapasztalatok alapján általában 6-8 normál tanfolyami nap alatt készülnek el a díszüvegek.
Mindegyik tanfolyam teljes körű elméleti és gyakorlati ismeretet biztosít az önálló munkavégzéshez, ezért egy új szakma elsajátítására is alkalmasak.
A tanfolyamok folyamatosan indulnak, melyekre bármikor jelentkezhet.

Az oktatást egyéni, vagy kiscsoportos formában tartom. Egyszerre maximum négy tanulóval foglalkozom, ezért mindenki a saját tempója szerint haladhat. Ami a legfontosabb, így az ismeretek elsajátítása valóban örömteli, hatékony alkotó munkával telik!
Az oktatás időpontja választható: általában keddtől-péntekig 10:00 – 15:30-ig, szombaton 9:30 – 14:30-ig lehet tanulni.
Időpontot minden tanulóval külön egyeztetek, alkalmazkodom a különböző igényekhez, ezért egyedi időpontok megbeszélésére is van lehetőség. A tanfolyamokra heti egyszer, vagy akár többször is lehet járni.
Amennyiben kedvet kapott az alkotáshoz, megismerkedne a színes üvegek csodálatos világával, akkor szeretettel várom Önt is!

 

Az alábbi tanfolyamok közül választhat

A képekre kattintva további információt talál a tanfolyamokról és megtekintheti a tanulók eddigi munkáit. Amennyiben szeretne jelentkezni, akkor a kiválasztott tanfolyam végén online jelentkezési lapot talál, mellyel egyszerűen elküldheti jelentkezését.

Tiffany kezdő
tanfolyam

Tiffany laplámpa
tanfolyam

Tiffany gömblámpa
tanfolyam

Tiffany díszdoboz
tanfolyam

Üvegmozaik
tanfolyam

Tanfolyami képek

error: Content is protected !!