Díszüveg nyílászárókba

Díszüveg nyílászárókba

Ha Ön szereti az egyediséget, akkor válassza az elegáns és értékálló díszüvegek alkalmazását. Az üvegen átszűrődő fény minden napszakban más életre kelti a tereket, csodálatos színei pedig melegséggel töltik meg otthonát.

Tiffany üveg konyhabútorba

Tiffany üveg konyhabútorba

Ha szeretné megváltoztatni meglévő konyhája stílusát, vagy éppen most tervezi új konyhabútorát, mindenképpen látványos megoldás a díszüvegek alkalmazása, mellyel még elegánsabbá, otthonosabbá varázsolhatja konyháját.

Tiffany üveg laplámpák

Tiffany üveg laplámpák

A Tiffany lámpák önmagukban is csodálatosak, de teljesen más arcukat mutatják, amikor megvilágítjuk. Megtelnek fénnyel, gyönyörű színekkel és ez által különleges hangulatot árasztanak környezetükben.

Tiffany üveg gömblámpák

Tiffany üveg gömblámpák

A szín- és formagazdagság garantálja, hogy mindenki megtalálja az elképzelésének leginkább megfelelő méretű és stílusú lámpát, mely saját örömére, vagy ajándéknak nagyszerű választás.

Tiffany üveg felülvilágítók

Tiffany üveg felülvilágítók

Kihasználhatjuk a felülvilágítókban rejlő lehetőséget, hogy otthonunkat még egyedibbé tegyük. Legyen ajtó fölötti, mennyezeti, vagy bármilyen felülvilágító, a díszüvegek alkalmazásával mindenképpen különleges hatást érhetünk el .

Kedves Látogatónk! Weboldalunk sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.  View more
Rendben
error: Content is protected !!