Tiffany kezdő tanfolyam

A Tiffany kezdő tanfolyamot azok figyelmébe ajánlom, akiknek tetszenek a színes díszüvegek és kedvet éreznek ahhoz, hogy megismerkedjenek az elkészítésük izgalmas folyamatával. A tanfolyam teljes körű elméleti és gyakorlati ismeretet biztosít ahhoz, hogy önállóan tudjon értékálló díszüvegeket készíteni, mellyel díszítheti otthonát, vagy megajándékozhatja szeretteit. Lehetőséget biztosít arra is, hogy egy új szakmát elsajátítson.
A tanfolyam megkezdéséhez előképzettség nem szükséges.

Elméleti oktatás anyaga:
     –  Az üveg története
     –  Üveggyártási ismeretek
     –  Az üvegmegmunkálás technikái
     –  Üvegfajták
     –  Üvegtárolás
     –  Balesetvédelmi oktatás
     –  Tiffany üveg elkészítésének munkafázisai
     –  Szerszámok, gépek, alapanyagok megismerése

Gyakorlati oktatás anyaga:
       Üvegvágási technikák elsajátítása
     –  Díszüveg tervezése
     –  Sablonozás
     –  Üvegre rajzolás
     –  Üveg kivágása
     –  Csiszolás
     –  Fóliázás
     –  Forrasztás
     –  Antikolás, tisztítás, fixálás

Az oktatás menete:
Első alkalommal az elméleti és balesetvédelmi oktatás mellett megismerkedünk a szerszámokkal, gépekkel, üvegekkel és egyéb alapanyagokkal.
Következő alkalommal elkezdjük az üvegvágási technikák elsajátítását, mely a legfontosabb lépés ahhoz, hogy minőségi, szép díszüveget tudjunk készíteni.
Ha már tudunk üveget vágni, akkor következhet a tervrajz elkészítése, melynél fontosnak tartom, hogy mindenki a saját elképzelését valósítsa meg, mert attól lesznek egyediek a díszüvegeink, ha belevisszük a stílusunkat, egyéniségünket. A tervrajz elkészítése után elkezdjük a gyakorlati munkát, mely addig tart, míg teljesen el nem készül a megálmodott díszüveg. Nincs kötött órakeret, így nem kell sietni, mindenki a saját tempója és időbeosztása szerint haladhat! Tapasztalatok alapján általában 5-7 normál tanfolyami nap alatt készülnek el a díszüvegek.

A tanfolyam díja:  50.000,- Ft.

A tanfolyam ára tartalmazza az elméleti és gyakorlati oktatást, a felhasznált anyagokat, valamint az elkészített dísztárgyat, mely minden esetben amerikai Tiffany üvegből készül.
A tanfolyam alatt biztosított minden szükséges szerszám, gép, üveg, egyéb kellék, Önnek csak a lelkesedését, jókedvét kell hoznia.
Amennyiben szeretné megvásárolni az otthoni önálló munkavégzéshez szükséges szerszámokat, egyéb hozzávalókat, akkor tanulóink részére 10 % kedvezményt biztosítunk.

Online jelentkezési lap Tiffany kezdő tanfolyamra

Név

Leánykori név

Születési hely év nap
Anyja neve

Levelezési cím

Email cím

Személyi ig. szám

Telefonszám

Kérjük ellenőrizze, hogy kitöltötte-e az összes mezőt!

Egy kis inspiráció a kezdő tanulók munkáiból!
A képekre kattintva nagyítható és lapozható a galéria.

Letölthető jelentkezési lap

Vissza