Megrendelés menete

Az alábbiakban szeretném bemutatni, hogy miként lesz valóság az Ön által megálmodott díszüvegből. 

Álomból valóság

Ha gondolkozik rajta, vagy megszületett már a döntés, hogy szeretné otthonát, irodáját egy értékálló, elegáns díszüveggel, vagy egy gyönyörű lámpával díszíteni, akkor szívesen segítek tervei megvalósításában.

Egy személyes találkozás alkalmával megbeszéljük elképzeléseit és közösen gondolkozunk tovább, hogy a megálmodott díszüveg stílusa, valamint színvilága a legjobban illeszkedjen otthonához. Segítségként mintákat, katalógusokat mutatok, melyek megkönnyítik választását.

Amikor körvonalazódott, hogy milyen stílusú, mintájú díszüveget szeretne, következhet az üvegtípusok kiválasztása, melyben az üvegminták lesznek segítségünkre. Az elkészült díszüveg káprázatos színei akkor kelnek életre, és töltik meg harmóniával a tereket, ha a díszüveg színvilága a legjobban harmonizál környezetével.

Miután minden szükséges tudnivalót megbeszéltünk, készítek egy méretarányos tervrajzot, melynek segítségével ellenőrizni lehet az elképzeléseket. Ebben a fázisban még van lehetőség a színeken és a mintán is változtatni.

Tervrajz Színes tervrajz Látványterv

Ha a látottak elnyerték tetszését, akkor következik a gyakorlati munka, a díszüveg elkészítése.

Önnek már nincs más dolga, mint kivárni a díszüveg nagyságától, a minta sűrűségétől függő gyártási időt, majd egy előre egyeztetett időpontban a helyszínre szállítjuk és beépítjük, vagy lámpák, dísztárgyak esetén átvehető a Stúdióban is.

Garantáltan egyedi, minőségi, valamint értékálló díszüveggel lesz gazdagabb, melyben sokáig fogja örömét lelni.

Amennyiben szeretne érdeklődni, vagy személyes találkozóhoz időpontot egyeztetni, akkor vegye fel velem a kapcsolatot valamelyik elérhetőségemen, vagy kérjen visszahívást.

 

Kedves Látogatónk! Weboldalunk sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.  View more
Rendben
error: Content is protected !!