Tiffany tanfolyam-Oktatás

Tiffany tanfolyam kezdőknek, Tiffany lámpa tanfolyamok haladóknak, üvegmozaik tanfolyam

Szeretettel várom műhelyemben, amennyiben szeretne megismerkedni a Tiffany üvegek készítéséhez szükséges technikákkal. 13 éve foglalkozom díszüvegek készítésével, ezért szakmai tapasz- talataimmal segítem az ismeretek széles körű elsajátítását.
A Tiffany tanfolyamok teljes körű elméleti és gyakorlati ismeretet biztosítanak az önálló munkavégzéshez, ezért egy új szakma elsajátítására is alkalmasak. A tanfolyamokon a tanulók saját ötleteiket, elképzeléseiket valósíthatják meg, ezzel is segítve kreativitásuk kibontakozását. Sokkal nagyobb élmény a saját terveket megvalósítani, mint egy előre megszabott mintát elkészíteni. Ehhez nyújt segítséget, hogy nincs kötött órakeret, nem kell sietni, kapkodni a munkafolyamatokkal. A tanfolyam addig tart, amíg a díszüveg teljesen el nem készül.

Mindegyik díszüvegező tanfolyam a Budapest Főváros Kormányhivatal Munkaügyi Központja által nyilvántartott képzés.
Nyilvántartási száma: 00859-2012

Tiffany tanfolyam kezdőknek
A tanfolyamok egymásra épülnek, nehézségi szint szerint haladva, ezért először a Tiffany kezdő tanfolyamot ajánlom, ahol az összes elméleti, tervezési, üvegvágási, gyártási ismereteket elsajátíthatja, egy saját tervezésű díszüveg elkészítésén keresztül. Csodálkozni fog a családja, amikor hazaviszi az első díszüveget.

Tovább…

Tiffany laplámpa tanfolyam
Ha kedvet kapott a további alkotáshoz és szeretne tovább fejlődni, akkor következhet egy laplámpa elkészítése.
A megtanult Tiffany technika alkalmazásával csodálatos hatású lámpákat készíthet, mely nagyszerű dísze lesz lakásának, vagy megajándékozhatja szeretteit.

Tovább…
 
Tiffany gömblámpa tanfolyam
A sík lapokból összeállított lámpa elkészítése után következhet a hajlított felületű lámpa, az úgynevezett gömblámpa elkészítése. Technikailag már nehezebb feladat, de megéri a ráfordított időt, mert a tanfolyam elvégzése után önállóan készítheti, saját tervei alapján a különböző formájú és nagyságú lámpákat.

Tovább…

Üvegmozaik tanfolyam
Amennyiben szeretne a színes üvegekkel kapcsolatos egyéb technikákat is elsajátítani, akkor javaslom az üvegmozaik tanfolyamot. Teljesen más technika, mint az eddig tanultak, de a különleges díszítő hatása mellett nagy előnye, hogy a Tiffany díszüvegek készítése során megmaradt apró üvegdarabokat is fel lehet használni, így azok nem vesznek kárba.

Tovább…

A tanfolyamok folyamatosan indulnak, melyekre bármikor jelentkezhet.
Az oktatást egyéni, vagy kiscsoportos formában tartom. Egyszerre maximum négy tanulóval foglalkozom, ezért mindenki a saját tempója szerint haladhat. Ami a legfontosabb, így az ismeretek elsajátítása valóban örömteli, hatékony alkotó munkával telik!

Az oktatás időpontja választható, általában keddtől-szombatig 10:00 és 15:30 óra között lehet tanulni. Időpontot minden tanulóval külön egyeztetek, alkalmazkodom a különböző igényekhez, ezért egyedi időpontok megbeszélésére is van lehetőség. A tanfolyamokra heti egyszer, vagy akár többször is lehet járni. Amennyiben kedvet kapott az alkotáshoz, megismerkedne a színes üvegek csodálatos világával, akkor szeretettel várom Önt is!

Tanfolyami képek!

Jelenleg az alábbi tanfolyamok közül választhat: